Strona główna Zapowiedzi Nadchodzące testy Gotowanie na słońcu? Czemu nie!

Gotowanie na słońcu? Czemu nie!

Test już wkrótce, kiedy tylko słońce nabierze mocy. 

Wiem..wiem. Jestem gadżeciarzem, szczególnie na punkcie alternatyw dla powszechnie przyjętych i oczywistych oczywistości.

Kuchenka solarna? Coś drogiego, być może mało przydatnego? Zawsze patrzę na takie rzeczy inaczej. Oczywiście, że bigosu w tym nie da się ugotować, ale zmienić nawyki żywieniowe i wprowadzić fajną dietę już tak.
Kuchenka rozgrzewa się do 200 stopni, można w niej upiec, ugotować, podgrzać. Nie trzeba żadnego paliwa
(i to jest najpiękniejsze). Wystarczy mocno lub średnio, a i mało słoneczny dzień.

Mam wielką nadzieję, że takie gadżety będą coraz praktyczniejsze, bardzo popularne i przyniosą ludziom dużo radości.